Wij zijn een gezin van 3 personen, die nogal enthousiast zijn geraakt over ledverlichting tijdens de Feestdagen. Aangezien het vrij veel tijd in beslag neemt om alles voor te bereiden en in te stellen, willen we mede via deze weg wat info en foto's delen van de verschillende activiteiten.

Eind oktober van ieder jaar wordt er door ons gestart met de opbouw voor de Halloweenviering. Die wordt dan ook uitgebreid gevierd en ieder jaar verwelkomen we meer en meer Trick-Or-Treaters bij onze woning.

In het begin van november wordt nagenoeg alles weer opgeruimd. Halverwege de maand zal ons ledbord Sinterklaas-afbeeldingen afspelen. Natuurlijk willen we daar ook iets bij stilstaan.

Van 7 december tot 7 januari wordt de gehele voortuin versierd met led lampjes, waarvan het grootste gedeelte volledig computergestuurd zal zijn. Ieder jaar wordt het uitgebreider en professioneler.

Hopelijk zijn er veel volwassenen en kinderen die er van kunnen genieten dit jaar en alle komende jaren.

Wij zijn ook te vinden op Facebook en op Instagram. De links naar die pagina's staan bovenaan in beeld. Vergeet niet om te Liken en te Delen. :)

Op aanvraag zijn er ook onderdelen op maat te leveren. Aangezien dit allemaal handwerk is, en vrij veel tijd in beslag neemt, verzoeken wij dan ook dat serieus geïnteresseerden contact met ons opnemen via de mogelijkheden op de
CONTACT pagina.


Tot ziens!

 

Over ons